სამეცნიერო-პრაქტიკული კიბერ უსაფრთხოების ჟურნალი შექმნილია “სამეცნიერო კიბერ უსაფრთხოების ასოციაციის (SCSA)” ბაზაზე, ჟურნალის მთავარ კვლევით მიმართულებას წარმოადგენს კიბერ უსაფრთხოების სხვადასხვა ასპექტები.
ჟურნალის სარედაქციო კოლეგია:
- ჰარალდ ვერცი, პროფესორი, პარის 8 უნივერსიტეტი, პარიზი, საფრანგეთი
- მაიკლ როტერი, პროფესორი, კარლსრუეს უნივერსიტეტი, კარლსრუე, გერმანია
- არჩილ ფრანგიშვილი,საქართველოს მეცნიერებათა ეროვნული აკადემიის აკადემიკოსი, რექტორი, საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი, თბილისი, საქართველო
- ავთანდილ გაგნიძე, პროფესორი, საქართველოს ბანკის უნივერსიტეტი, თბილისი, საქართველო
- მაქსიმ იავიჩი, პროფესორი, კავკასიის უნივერსიტეტი, თბილისი, საქართველო
- ვლადიმერ სვანაძე, საბჭოს თავჯდომარე, ინტერნეტის განვითარების ინიციატივა – IDI, თბილისი, საქართველო
- გიორგი იაშვილი, მკვლევარი, კავკასიის უნივერსიტეტი, თბილისი, საქართველო
- აუდრიუს ლოპატა, პროფესორი,ვილნიუსის უნივერსიტეტი, კაუნასის ჰუმანიტარულ მეცნიერებათა ფაკულტეტი
- რაზვან ბოკუ, ლექტორი და მკვლევარი, ტრანსილვანიის უნივერსიტეტი ბრაშოვი, ბრაშოვი, რუმინეთი
- სერგეი გნატიუკი, ასოცირებული პროფესორი, ეროვნული საავიაციო უნივერსიტეტი, კიევი, უკრაინა
- ოლეჰ ტკალიჩი, მეცნიერებათა დოქტორი, დოცენტი, ასოცირებული პროფესორი, ტელეკომუნიკაციის სისტემების აკადემიური დეპარტამენტი, ნაციონალური საავიაციო უნივერსიტეტი, კიევი, უკრაინა
- კონსტანტინ დომიჩევი, ასოცირებული პროფესორი, კიევის საერთაშორისო უნივერსიტეტი, კიევი, უკრაინა
- სერგეი ტოლუპა, პროფესორი, კიევის ტარას შევჩენკოს სახელმწიფო უნივერსიტეტი, კიევი, უკრაინა
- ანდრეი ფესენკო, ასისტენტ პროფესორი, კიევის ტარას შევჩენკოს სახელმწიფო უნივერსიტეტი, კიევი, უკრაინა
- რუსლან გრიშუკი, პროფესორი, კოროლიოვის სახელობის სამხედრო ინსტიტუტი, ჟიტომირი, უკრაინა
სამეცნიერო სტატიების მიღება 2024 წლის სექტემბრის ნომერში
სტატიის მიღების ბოლო ვადა: 20 სექტემბერი
ვიწვევთ ავტორებს ჟურნალის მომდევნო ნომერში სტატიების გამოსაქვეყნებლად.
პუბლიკაცია უფასოა!
პუბლიკაციისთვის, გამოგზავნეთ სტატიები ელ-ფოსტაზე: info@scsa.ge
სტატია უნდა იყოს MS Word-ის ფორმატში, ინგლისურ, ქართულ ან რუსულ ენაზე.
პუბლიკაციის შესახებ დეტალური ინფორმაციისთვის ეწვიეთ ავტორებისთვის რეკომენდაციის გვერდს.